Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Ailusi Machinery Co., Ltd. 86-020-36791797 sales08@ailusimixer.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat zijn de onderhoudsmethoden voor vacuümemulgatormixer?

Wat zijn de onderhoudsmethoden voor vacuümemulgatormixer?

September 21, 2023

1. Nadat de emulgatie is voltooid, moet de emulgator worden gereinigd om het werkvermogen van de stator en de rotor te behouden en het afdicht van de emulgatie te behouden.Ontwerp een schoonmaakcyclus rond de omtrek.

2Nadat de vacuümemulgator heeft bevestigd dat het koelwater van de machine is aangesloten,de motor starten en herhaaldelijk eisen dat de motorrichting niet overeenkomt met het spindelrichtingsmerk voordat de motor zonder omkering wordt gebruikt;.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de onderhoudsmethoden voor vacuümemulgatormixer?  0

3Als tijdens de werking een vloeistoflek op de as wordt gevonden, moet na het uitschakelen van de machine de druk van het afdichtingsdoek worden aangepast.

4Afhankelijk van het gebruikte medium moet de in- en uitlaatfilter regelmatig worden schoongemaakt om te voorkomen dat het voervolume wordt verminderd en de verbruiksdoeltreffendheid wordt beïnvloed.De materialen die de werkkamer binnengaan zijn vloeistoffen.Het is niet toegestaan dat droge poedermaterialen en geagglomereerde materialen rechtstreeks in de machine komen, anders zal de boormachine worden gevormd en zal de emulgator beschadigd raken.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de onderhoudsmethoden voor vacuümemulgatormixer?  1

5Het is ten strengste verboden om metalen chips of harde, niet-fragiele afvalstoffen in de werkruimte van de emulgator te laten komen om schade aan de werkende stator, rotor en apparatuur te voorkomen.

6Voor de vervaardiging van deze emulgator met een hoge scheerkracht moeten de desbetreffende veiligheidsprocedures worden opgesteld om de veiligheid van de gebruikers en de apparatuur te waarborgen.Gebruikers moeten een veiligheidsbewakingssysteem in het elektrisch besturingssysteem instellen en over goede en betrouwbare elektrische en motorvergrendelingstoestellen beschikken..

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de onderhoudsmethoden voor vacuümemulgatormixer?  2

 

7De stator en de rotor van de vacuümemulgator moeten regelmatig worden gecontroleerd.de overeenkomstige onderdelen moeten tijdig worden vervangen om het effect van dispersie en emulgatie te waarborgen..

8Bij het gebruik van emulgatoren moet u voortdurend vloeibare materialen inbrengen of een bepaalde hoeveelheid in de container houden.Vermijd dat de machine in de lege baan gaat om schade aan de apparatuur te voorkomen als gevolg van hoge temperatuur of kristallisatie en verharding van het materiaal tijdens de werking.

9Als er bij het gebruik van de emulgator met hoge scheerkracht een abnormaal geluid of andere problemen optreden, moet deze onmiddellijk worden gestopt voor inspectie.en de fout moet worden geëlimineerd voor het gebruikNa het uitschakelen dient de werkkamer, stator en rotor schoongemaakt te worden.