Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Ailusi Machinery Co., Ltd. 86-020-36791797 sales08@ailusimixer.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?

Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?

August 17, 2023

Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?

Het kosmetische productiemateriaal kan in de productie van materiaal en het vormen van/het vullen/verpakking worden gecategoriseerd materiaal. Volgens de gelijkenis van productieprocessen, kan de kosmetische productie in zes categorieën worden verdeeld: room en lotions, emulsies met poeder, toners, stevige poederproducten, lippenstift en stokproducten, en aërosolproducten. Vandaag, zullen wij kosmetisch die productiemateriaal delen door de dienstgebied wordt gecategoriseerd.

1. Roomproductielijn
Wanneer het maken van room, gebruik de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, vacuümemulgatormachine, deeg het vullen over het algemeen machine, het drogen en desinfectiemachine, aseptische opslagtank, die werkbank, Inkjet-printer, etiketteringsmachine, aluminiumfolie verzegelende machine, krimpfoliemachine vervoeren. Het deeg het vullen materiaal omvat: kleine halfautomatische deeg het vullen machine, container roterende deeg het vullen machine, container en pijp roterende het vullen machine, metaalbuis het vullen en verzegelende machine, plastic buis het vullen machine, Samengestelde buis het vullen machine, de afschuiming van de deegmachine het vullen machine, computer universele patroon het vullen machine en vullende lijn, en deeg automatische vullende productielijn. De machine van het omgekeerde osmose zuivere water kan in éénfasige of in twee stadia omgekeerde osmose volgens de vereisten van het product worden verdeeld.

Volledige automatisch

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?  0

Semi automatisch

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?  1

2. Detergent productielijn
Het materiaal nodig voor deze productielijn omvat de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, de tank van de wateropslag, de vloeibare mixer van de washomogenisator, aseptische opslagtank, vloeibare het vullen machine, die werkbank, Inkjet-printer, etiketteringsmachine, aluminiumfolie verzegelende machine, krimpfoliemachine vervoeren.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?  2

3. Parfumproductielijn
Het materiaal nodig voor de productie van parfum omvat de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, parfumijskast, parfum het vullen machine, aseptische opslagtank, die werkbank, Inkjet-printer, etiketteringsmachine, GLB-sluitenmachine, driedimensionele krimpfoliemachine vervoeren.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn het kosmetische productiemateriaal?  3

4. Lippenstiftproductielijn
De productie van lippenstift gebruikt hoofdzakelijk de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, machine van de lippenstift de vacuümafschuiming, lippenstift gietende machine, ijskast, die lijst, Inkjet-printer, GLB-sluitenmachine, en driedimensionele krimpfoliemachine vervoeren.

5. De productielijn van de bellentank
De productie van misttanks vereist de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, homogenisatormixers, aseptische opslagtanks, aërosol over het algemeen vullen en verzegelende machines, die werkbanken, Inkjet-printers, en krimpfoliemachines vervoeren.

6. Samenstellingsproductielijn
De productie van dit product vereist aseptische opslagtanks, machines van het poeder de zijponsen, poeder dringende machines, poeder het vullen machines, die werkbanken, Inkjet-printers, driedimensionele krimpfoliemachines en ander mechanisch materiaal vervoeren.

7. Tandpastaproductielijn
De productie van tandpasta vereist mechanisch materiaal zoals de behandeling van het de omgekeerde osmosewater van RO, vacuümemulgatormachine, aseptische opslagtank, malende machine, die werkbank, Inkjet-printer, het vullen en het verzegelen machine vervoeren.

Als u om het even welk vragen of onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!